Ruokapalveluiden tuotteistaminen retkipyöräilijöille -työpaja 4.5.

4.5.2023 klo 17:00–19:00, Rikalanmäki, Rikalantie 74, Salo

BikeMenu2- hanke järjestää koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden kaikille ruokapalveluita tai elintarvikkeita tuottaville toimijoille.

 Tervetulleita ovat kaikki luontomatkailusta kiinnostuneet toimijat, kutenyrittäjät, kehittäjät ja palveluiden käyttäjät.

 Työpajan tavoitteena on löytää paikallisesti tuotettuja hyviä ruokailuelämyksiä retkipyöräilijöille. Työpajassa käsitellään retkeilijän ravinnontarve ja siihen hyvin soveltuvia raaka-aineita ja elintarvikkeita.

 

Ohjelma:

klo 17:00 Aloituskahvit

klo 17:15 Taustaa hyvälle ravinnolle

  • pyöräretkeilijän energiatarve 60kgN ja 80kgM

Alueen tuotteista paikallisin vahvuuksin

  • aamiainen
  • pyöräilijän lounas
  • elämyksellinen illallinen

klo 18:00 Vaihtoehtoisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttö

  • Rainingon Luomutila Kvinoa
  • Tulen Ruoka ”kuivakeitot”
  • Härkäpapu taipuu moneksi

 

Ohjelmasta vastaavat Novidan keittiömestari Lasse Alisaari sekä lähiruoka-asiantuntija Mertsi Töttölä  050 4311162  

 

Ilmoittautumiset mertsi.tottola@novida.fi

Tai oheisesta linkistä:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Kbjq97V7mE-xVwr09p_CRFzET8SpkOxNhmxAGv1px49UQzc4WjYxVUdJT1kyQTBWMFY4RjRORUFWRC4u