Liity jäseneksi!

Varsin Hyvän jäsenillä on aivan erityinen merkitys ja tehtävä, sillä yhdistyksessä toimitaan nk. alhaalta ylös periaatteen mukaisesti. Jotta alueemme voisi nauttia Leader-tukea, edellytetään että voimme osoittaa laajaa jäsenistöä, joka edustaa alueemme kaikkia eturyhmiä. Nämä koostuvat sekä maaseudun asukkaista että yhteisöistä (kunnista, yhdistyksistä, yrityksistä jne.) Olemalla jäsen viestit, että pidät Leader-rahoitusta tärkeänä välineenä oman alueesi kehittämisessä.

Tule mukaan Varsin Hyvään toimintaan! Lähetämme jäsenillemme muutaman kerran vuodessa jäsenkirjeen, josta saat tietoa yhdistyksen tapahtumista, rahoituksesta, hanketilanteesta ym. Säännöllisen tiedotuksen lisäksi olet jäsenenä oikeutettu alennukseen jokakesäisen jäsenretkemme hinnasta.

Jäseneksi voivat liittyä niin yksityiset henkilöt kuin erilaiset yhteisötkin. Varsin Hyvän jäsenyys ei ole rahoituksen saamisen ehto, mutta toivomme kaikkien kauttamme rahoitusta saavien liittyvän jäseneksi, joko henkilö- ja/tai yhteisöjäsenenä. Jäsenmaksu on henkilöjäseneltä 10 € ja yhteisö- ja yhdistysjäseniltä 35 € vuodessa. Jäsenet hyväksyy hakemuksen perusteella Varsin Hyvän hallitus. Jos et halua liittyä jäseneksi, mutta haluat kuitenkin saada uutiskirjeemme, voit liittyä postituslistallemme alla olevan lomakkeen kautta. Se on täysin ilmaista!