Varsin Hyvän syyskokouksen valintoja

Varsin Hyvä ry:n vuosikokouksesta kehkeytyi jännitysnäytelmä kun valinnoista jouduttiin tänäkin vuonna äänestämään, koska ehdokkaita oli enemmän kuin vapaita paikkoja. Hallitus muodostetaan ns. kolmikantaperiaatteen mukaisesti jolloin 1/3 edustaa paikallista julkista hallintoa, 1/3 paikallisia yhdistyksiä ja 1/3 paikallisia asukkaita. Toimikausi alkaa ensi vuoden alussa ja on kolme vuotta.

Puheenjohtajaksi valittiin vuoden hallituksen jäsenenä ollut Sauvon kunnanjohtaja Satu Simelius. Uusiksi jäseniksi julkisen hallinnon kiintiöön valittiin Liedon kaupunginjohtaja Mika Ingi, Nousiaisten kunnan elinvoimapäällikkö Leena Lemola ja Naantalin viestintä- ja kehittämispäällikkö Tiina Rinne-Kylänpää.

Yhdistyskiintiön kaksi vapaata paikkaa täyttivät Kaarinan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Taija Kavalto ja Pekka Paasio Hakkenpään kyläyhdistyksen hallituksesta Taivassalosta.

Toisen kolmivuotiskauden hallituksessa jatkavat Ruskon hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen ja paikallisia asukkaita edustava Riikka Mustonen Turusta.