Pyörämatkailufoorumi 2024: Suomesta pyörämatkailijan unelmakohde!  

Laitila, Uusikaupunki ja Pyhämaa 15.–17.4.2024  

Ensimmäinen valtakunnallinen Pyörämatkailufoorumi on tarkoitettu pyörämatkailun ja sen kehittämisen parissa työskenteleville tai siitä kiinnostuneille toimijoille: reittien suunnittelijat hankkeissa ja kunnissa, majoitus-, ravitsemus-, kuljetus- tai ohjelmapalvelujen tuottajat, pyöränvuokraajat tai -huoltajat ja matkanjärjestäjät. Pyörämatkailufoorumi on sekä tapahtuma että kohtaamispaikka pyörämatkailun kehittäjille. Yhdessä käynnistämme työn, jolla Suomesta tehdään pyörämatkailun unelmakohde! 

Pyörämatkailufoorumi 2024 pidetään Laitilan Louhenlinnassa ja Pyhämaan Pirtissä 15.–17.4.2024. 

Kuulemme asiantuntija-alustuksia ja Suomessa toteutettujen tai käynnissä olevien hankkeiden kokemuksia, niin parhaita onnistumisia kuin sudenkuoppiakin. Majoittumiseen on Uudessakaupungissa, idyllisessä Hotelli Aittarannassa, Kaupunginlahden rannalla. 

Tarjolla on yritys- ja kohdevierailuja Laitilassa, Uudessakaupungissa ja Pyhämaalla, ja halukkaat pääsevät polkemaan omalla tai vuokrapyörällä lounaissuomalaisessa maisemassa. Ohjelmaan kuuluu myös nautittavaa: lounaalla 16.4. julkistetaan BikeMenu2-hankkeessa kehitetyt pyörämatkailijan lähiruokamenyyt, joita ovat mestaroineet lähiruokalähettiläs ja kokki Pasi Kuronen ja Novidan keittiömestari Lasse Alisaari.

Ohjelma Pyörämatkailufoorumi 2024 27.2.24

Ilmoittautuminen Valtakunnallinen Pyörämatkailufoorumi 2024 (lyyti.fi)

BikeMenu2 osallistuu tapahtuman järjestelyihin ja esittelee siinä hankkeen tuloksia koko lounaisen Suomen alueelta.

Pyörämatkailufoorumin 2024 järjestävät Lounais-Suomen matkailu- ja maaseututoimijat yhteistyössä Pyörämatkailukeskuksen, BikeMenu2-, 100Bike-, Bike across the Baltic ja Yhteispelillä Vakka-Suomen matkailuun -hankkeiden sekä Laitilan ja Uudenkaupungin kanssa.