KyläAreena – maaseudun ja kylien oma festivaali 31.8.-1.9.2023 Salossa

KyläAreena on maaseudun ja kylien oma festivaali 31.8.-1.9.2023 Salossa – ilmoittautuminen avoinna!

KyläAreena on tapahtuma, joka kerää Suomen paikallistoimijat yhteen. KyläAreena on kohtaamisia, koulutusta, keskusteluita ja innostavia ideoita maaseudun ja kylien kehittämiseksi. Vuoden 2023 KyläAreena järjestetään Salossa Lehmirannan lomakeskuksessa torstaista 31.8. perjantaihin 1.9. Luvassa on mielenkiintoinen festivaalitapahtuma, joka kerää toistasataa paikalliskehittäjää Saloon. Tapatumassa on kyläkehittäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita, maaseudun kehittäjiä, viestijöitä, päättäjiä ja poliitikkoja.

KyläAreena sisältää työpajoja, tutustumisretkiä, innostavia puheenvuoroja, koulutusta, verkostoitumista ja livemusiikilla höystetyt kyläkestit. Kyläkesteissä palkitaan muun muassa ansioituneita paikallistoimijoita ja Suomen Vuoden Kylä ja Vuoden Leader-kylähanke. Tapahtuma antaa osallistujalle verkostoja, ideoita ja koulutusta.

KyläAreena – uusi keskustelutapahtuma rikkoo kuplia, tuo uusinta tietoa kylistä kortteleihin ja haastaa suomalaisia keskustelemaan maaseudun, kylien ja kortteleiden mahdollisuuksista. KyläAreenassa keskustellaan talkookulttuurin merkityksestä, maaseudun elinvoimasta ja kuulemme seuraavan sukupolven ajatuksia siitä, miltä tulevaisuuden suomalainen maaseutu näyttää.

Ilmoittaudu heti, sillä nyt voimassa edullisemmat Early Bird -hinnat! Tapahtuma on kaikille avoin ja paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi nopeasti.

LISÄTIETOA