Kuvakilpailu: Nyt etsitään Suomen surkeinta kylätietä!

Nyt etsitään Suomen surkeinta kylätietä, kuvakilpailu on alkanut! 

Mistä löytyvät surkeimmin ylläpidetyt kylätiet, rumimmat reiät, huonokuntoisimmat raitit tai mahtavimmat montut? Onko sinun kotitielläsi tuuheaa nimismiehen kiharaa? Tarjoaako työmatkasi nikamahierontaa tai väisteletkö päivittäin henkesi pitimiksi isoja kiviä, sortumia tai tulvia? Me haluamme niistä jälleen kuvia!

Kuvia voi toimittaa verkkolomakkeen kautta Suomen Tieyhdistykselle aina 26.10. asti. Kilpailun voittaja julkaistaan marraskuussa 2023. #SurkeinKylätie

Kilpailu

Suomen Kylät ry ja Suomen Tieyhdistys ry järjestävät Suomen Surkein Kylätie-kuvakilpailun. Kahdeksan surkeinta kylätietä valitaan raadin toimesta yleisöäänestykseen, jossa ratkaistaan Suomen Surkein Kylätie 2023 -titteli. Voittanut tieosuus saa palkinnoksi päättäjien näkyvyyden ja lisäksi järjestämme suuren kansanjuhlan ja pullakahvituksen Suomen surkeimmalla kylätiellä.

Tämä on siis kuvakilpailu ja kilpailuun osallistuvat kuvat ovat Suomen Kylät ry:n ja Suomen Tieyhdistys ry:n vapaassa käytössä.

Etsimme surkeimpiä teitä maaseudulta ja kyliltä. Haluamme kertoa päättäjille maaseudun tiestön surkeasta tilanteesta, sillä maaseudun veronmaksajien on saatava veroilleen katetta omille kyläteilleen.

Näppää kylätiesi kunnosta kaunistelematon kuva ja laita se kilpailuun alla olevasta linkistä!

Suomen tieyhdistys | Suomen surkein kylätie -kuvakilpailu

Suomen surkein kylätie – Suomen Kylät (suomenkylat.fi)