Juurimatkailusta liiketoimintaa? -webinaari ti 26.3. klo 12.30-16

Tervetuloa pohtimaan juurimatkailun tuomia liiketoimintamahdollisuuksia Vakka-Suomessa! Webinaari järjestetään kokonaan Teamsissa ja se on ilmainen sekä avoin kaikille kiinnostuneille.

Webinaarissa kuulemme, millaista yritystoimintaa juurimatkailun ympärillä on meillä ja muualla, mitä on kulttuuriperinnöstä ammentava matkailutoiminta sekä saamme kahden tunnin koulutuksen matkailutuotteiden hinnoitteluun. Mitä voi pyytää siitä, että opettaa matkailijalle perinnekäsitöitä tai vie matkailijaperheen tutustumaan omaan kylään?

Tervetulleita ovat kaikki yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden edustajat, joilla on kiinnostusta ammentaa juurimatkailusta uusia palveluita sekä oppia hinnoittelun perusteita. Kuulolle kannattaa tulla, vaikka ei olisi yritystoimintaa, mutta kyläyhdistystä kiinnostaisi esimerkiksi tarjota opastusta kylään tulevalle juurimatkailijalle.

Ohjelma:

Tervetuloa! Matka juurille Vakka-Suomi -hanke / koordinaattori Tiina Hero

Juurimatkailun tuotekurkistus: käytännön esimerkkejä läheltä ja kaukaa

Mitä juurimatkailijoille on tarjolla muualla ja mitä palvelut maksavat? Poimintoja erilaisista juurimatkailijoita puhuttelevista palveluista ja tuotteista Euroopan edelläkävijämaissa. Lisämausteena katsaus kotimaahan. Päivi Suutari / Lemma Travel

Kulttuuriperintömatkailun mahdollisuudet
Maija Mäki / Turun yliopisto

Matkailutuotteen hinnoittelun tekijät

Mitä asioita on huomioitava matkailutuotteen hinnoittelun rakentamisessa? Mitä kuluja tuotteen toteuttamiseen liittyy ja millaista katetta tavoittelen? Mistä tuotteen kannattavuus syntyy ja hinnoittelu osana tuotteen muotoilua?  Webinaarissa tuodaan esiin myös tietoa matkailutuotteen myynnistä eri jakelukanavissa sekä jakeluun liittyviin komissiokysymyksiin. Koulutuksessa huomioidaan Vakka-Suomen ja juurimatkailun tuotteistuksen erityispiirteet. Noora Kokko / Flowhouse

Ilmoittaudu: https://forms.gle/fEY3XQKwYUxREZPH9

Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille 25.3.2024

 

Lisätiedot:

Koordinaattori Tiina Hero
tiina.hero@gmail.com
044-5461674